Veckan i Stockholm

Eller vecka och vecka!!! Det har bara gått 2 dagar sedan jag kom ner hit…. Den 26 november blev jag farmor till en liten kille på 3,4 kg och 48 cm lång. En enorm känsla att bli farmor – tänk att det kan kännas så här?!?!! När andra berättat att de blivit farmor eller mormor, har man naturligtvis grattat och varit glad på deras vägnar. Men att själv hamna i denna situation – ja, det är helt underbart!

Just nu sitter jag hos andra sonen (har två stycken i denna stad), har precis ätit en god middag och dåsar lite i soffan tillsammans med laptopen.

Var lite nervös inför resan vad gäller maten, men det har gått över förväntan faktiskt! Gulliga söner jag har som anpassar sej och stöttar mej i denna kost. Puss på ER!

Middagen idag bestod av ungsrostade rotfrukter med fetaost, stekt haloumni, champinjoner och paprika, sallad; körsbärstomater, blandsallad, oliver m. kärna och pumpakärnor. Till detta serverades Bea-sås åsså drack vi vatten ur nyinköpta mycket vackra glas från Indiska.

Lägger in en bild senare på maten – det blir när jag kommer hem till norrland igen och kan föra över foton från kameran till datorn.

Båda mina söner är guld värda för mej, jag är så glad och lycklig över dem – mycket tacksamma för deras respektive ……åsså lilleman som kommit fram till denna värld.. Farmor älskar dej!

När äldsta sonen och hans flickvän kom för att möta mej på Centralstationen idag, kände de nästan inte igen mej…. Gissa om det kändes roligt!

Nu ska jag mysa med mina nära o kära – njuta av tiden här nere… Kram

Annonser

4 responses to this post.

  1. Men åhhh, GRATTIS! Förstår du är den gränslöst stolte farmodern just nu:-)
    Spännande! Och härligt – då har du inte bara två guldgossar nu utan tre…

    Njut o ha det gott!

    Kramar!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: