Middagstips

Baconlindad fetaost och haricots verts

  • 1 paket Fetaost
  • 2 paket bacon
  • haricots verts

Skär upp Fetaosten i 6 skivor, linda ett bacon om varje. Knippa ihop haricots verts och linda bacon om varje knippe. Lägg samtliga i ugnsäker form och in i ugnen på 200 grader till lindorna får lite färg på sej.

Till det här serveras ex. en krämig sallad;

  • salladskål
  • tomater
  • purjolök
  • Ricotta
  • Grädde
  • Vitlöksklyfta
  • Örtsalt  och lite timjan

Rör ihop ricotta, grädde, pressad vitlöksklyfta, örtsalt och lite timjan till en krämig blandning. Hacka upp salladskål, tomater och purjolök i ätliga bitar. Rör ihop allt och låt stå kallt i kylskåp till övriga maten är klar.

Lätt som en plätt!

Annonser

3 responses to this post.

  1. Svar: Tack 🙂 Ja och vagen visade +- 0 fran förra veckan och det är jag riktigt nöjd med!! 🙂

    MM, gick tillbaks till mataffären idag och fick ersättning – ny kyckling! Sa idag har vi fatt äta curykyckling.

    Svara

  2. Kul med en vidareutveckling av receptet!

    Svara

  3. Och tack för den medkännande kommentaren i min blogg!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: