Middagstips

Tänkte jag skulle rensa ur kylen lite – så det blev ett hopkok till middag;

  • Älgfärs
  • bacon
  • vitkål
  • broccoli
  • purjolök
  • salt/peppar
  • Äggstanning: grädde, mjölk och ägg.

Hacka grovt, det som behövs hackas. Stek färsen, när den är nästan klar kan man gärna stek med vitkålen och purjolöken. Stek bacon och broccoli. Blanda ihop allt.

Lägg röran i en ugnsfast form och häll på äggblandningen. In i ugnen på 200 grader tills det får en fin och lite bränd färg på ytan.

Kanske inte superbra middag – men nu är det lite mindre rester i kylen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: