Debatten igår!

Vilken miss!!! Det blev inte precis jämt fördelat vad gäller tiden mellan de olika ämnena – dessutom tycker jag det var fattigt innehåll på LCHF-debatten.

Absolut inget nytt etc. Synd att kostdoktorn inte kom in i bild så mycket – varför kan man ju undra!

En liten frisk fläkt var iallafall Katrin Zytomierska, även om hon är välkänd inom vissa kretsar, så var hon för mig något nytt!

Lite dumt egentligen det här med denna ”smutskastning” vad gäller LCHF – både dumt och otroligt tröttande. För det är samma tjafs till och från hela tiden.

Jag begriper faktiskt inte VARFÖR inte undersökningar som gjorts vad gäller denna kost kommer fram någon gång? Det finns en uppsjö som visar att den här kosten, vilken du kan variera så den passar ditt liv och din kropp, kan göra så att du mår så mycket bättre! Istället för att ladda dig själv med konstigheter!

Idag är det fredag! Å då får jag inte glömma;

Kostdoktorn.se

Annonser

2 responses to this post.

 1. Posted by Eva Ivarsson on 20 januari, 2012 at 11:17

  Hej! Hittade din sida i twitter-djungeln och =trevlig läsning började med äggen som är en bra grund i matkulturen. Jag håller mig till en liberal LCHF- kost. Man undrar som du säger varför ”smutskastningen” håller på ? Är den styrd av matindustrin tro, för de är nog inte så glada över tappade kunder!? Vidare : var kommer alla missuppfattningar om överdriven kött och fett konsumtion? Vi vurmar ju för god djurhållning och biologisk mångfald och närproducerat o.s.v. , det lyckas inte komma fram i medierna- nu ska vi se vad Expressen lyckats med idag?!

  Svara

  • Hej!
   Tack för besöket!
   Jag tror också att det ligger i ett ekonomiskt syfte! Det är mycket av det som styr det hela…. LCHF står för att äta så ren mat som möjligt, dvs precis som du skriver ekologiskt, närproducerat och bra djurhållning!! Sen får vi inte glömma bort att det faktiskt finns en hel del LCHF:are som äter vegetariskt!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: